“Cada cop hi ha més gent que reconeix que la monogamia no li funciona”

L’altre dia llegia l’entrevista realitzada pel Setmanari Directa (280), del 4 de juliol de 2012, a Janet Hardy -experta en temes de nova sexualitat i poliamor.

La vaig llegir just després d’un debat entre amics a un bar de la ciutat, referent a actituds sexistes, possessió, actituds patriarcals, amor… I crec que en aquesta entrevista s’aporten bones reflexions al respecte, i que donen més elements per aprofundir-hi.

Adjunto l’entrevista a la Indirecta (contraportada del setmanari), i destaco algunes de els reflexions:

Imatge

“No es tracta de dir quina forma de sexe és bona o dolenta; totes ho són, sempre que siguin consensuades.”

“Amb qui mira totes les possibilitats de relacions sense prejudicis i, finalment, elegeix la monogàmia perquè considera que està feta per ell o ella, hi estic absolutament d’acord; però, habitualment, la gent és monògama perquè pensa que és l’única manera moral de ser.”

“De fet, em vaig trobar dins d’una relació monògama sense pensar-hi i això és el que no em sembla bé perquè evidencia que, habitualment, s’elegeix la monogàmia perquè no s’ha pensat en cap altra opció”

“Considero que l’expectativa d’una persona perfecta amb qui ho viuràs tot i de forma brillant no existeix. Les expectatives d’un vida llarga en monogàmia no solen funcionar. Hi haurà gent amb qui aniràs a passejar, algú amb qui tindràs sexe, algú amb qui aniràs al cine… però, omplir totes les expectatives amb una sola persona? això no és realista. Si tu estimes algú i aquesta persona estima algú altre, potser això no resta, sinó que suma. Tenir un nou amic pot generar noves fonts d’excitació i aportar molt a la parella.”

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s