Ser una alternativa d’esquerres

Molt important que una candidatura com la CUP – Alternativa d’Esquerres integri a les llistes, a persones de l’arc metropolità, de ciutats i barris de treballadors i treballadores. Per això, cal avançar en no dir que som la/les CUP, o almenys això crec jo, donat que no hi milito, si no en fer veure i creure’ns que podem ser una Alternativa d’Esquerres i en això farem èmfasi a Gramenet.

Pel que fa a les persones que anirem a les llistes pel Barcelonès Nord, doncs unes pincellades: una treballadora cooperativista, una treballadora jubilada pensionista, un treballador a l’atur i un treballador interí.

Però el que és més important, el que representa que hi siguem a la llista, és assegurar la presència de lluites i de creació d’alternatives com pot ser fer crèixer experiències com el COOP57, portar les lluites contra la MAT, promoure les demandes que fan les assemblees d’aturats (ja constituïda a Badalona i en gestació a Gramenet) o bé donant veu a l’existència de la lluita contra els desnonaments a través de les Plataformes d’Afectats per la Hipoteca de Gramenet i Badalona, entre moltes d’altres.

Per mi, el que denota el nom Alternativa d’Esquerres és el fet definitori i aglutinador de diferents veus, experiències i camins a seguir. Caldrà treballar, però, per assegurar que aquesta alternativa d’esquerres esdevingui un referent marxista i revolucionari, que no esdevingui un ens socialdemòcrata més i opti per la construcció del socialisme. I per tal que això sigui així, caldrà posar-hi temps, mans i idees.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s